Markförädlingar i Norrland Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556249-1323 är organisationsnummer för bolaget Markförädlingar i Norrland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Markförädlingar i Norrland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Markförädlingar i Norrland Aktiebolag finns i.

Markförädlingar i Norrland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-14 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Markförädlingar i Norrland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Markförädlingar i Norrland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Markförädlingar i Norrland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Markförädlingar i Norrland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-585595 eller genom brev på följande adress:
Pottängsv. 69, 865 91, Alnö

Bolaget skall bedriva trädgårdsentreprenad, tillverkning och försäljning av matjord, hästhållning, uppfödning av och tävling med travhästar, försäljning av fotoartiklar, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Markförädlingar i Norrland Aktiebolag och det är Karlsson, Erik Jörgen Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,