UNIT4 MAP AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och UNIT4 MAP AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och UNIT4 MAP AB är ett av dem. Statusen för UNIT4 MAP AB är att Bolaget är aktivt.

UNIT4 MAP AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-10-19. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som UNIT4 MAP AB ska trivas.

UNIT4 MAP AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla och försälja datorprogram, försälja datorer, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UNIT4 MAP AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är UNIT4 MAP AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med UNIT4 MAP AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-663090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med UNIT4 MAP AB är Nylund, Åke Jörgen Mikael som är född 1968 och har titeln VD, Nylund, Åke Jörgen Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjönstad, Stig Ronald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Sven Hugo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Jarl Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikberg, Bo Valter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

UNIT4 MAP AB har 556221-9690 som sitt organisationsnummer.