C-E. Engströms Bygg Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

C-E. Engströms Bygg Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där C-E. Engströms Bygg Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. C-E. Engströms Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket C-E. Engströms Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. C-E. Engströms Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till C-E. Engströms Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nedansjöv. 36, 860 13, Stöde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-23322.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är C-E. Engströms Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

C-E. Engströms Bygg Aktiebolag har idag 556219-6518 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för C-E. Engströms Bygg Aktiebolag

Bolaget skall utföra byggnads- och reparationsarbeten samt bedriva tillverkning av byggnadstillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I C-E. Engströms Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Clas-Eric Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Anita Maria som är född 1939 och har titeln Suppleant, Engström, Clas Joakim som är född 1962 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .