STT Emtec Aktiebolag (Publ)

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion, marknadsföring och försäljning av avancerade motorsystem för internationell och nationell motor- och fordonsindustri, konsultverksamhet inom samma område samt därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall även vara att äga och förvalta aktier, värdepapper och fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STT Emtec Aktiebolag (Publ) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är STT Emtec Aktiebolag (Publ) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1980-06-05 så skapades STT Emtec Aktiebolag (Publ) och företaget är har F-skattsedel STT Emtec Aktiebolag (Publ) har haft det sedan 1994-01-01.

STT Emtec Aktiebolag (Publ) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556205-2927 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är STT Emtec Aktiebolag (Publ) Publikt bolag och det finns många företag som är Publikt bolag i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med STT Emtec Aktiebolag (Publ) så går det att nå dem via telefon på 060-641040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom STT Emtec Aktiebolag (Publ) är Sundström, Ulf Martin som är född 1958 och har titeln Extern VD, Blomquist, Micael som är född 1963 och har titeln Extern vice VD, Andersson, Sture Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Gustav Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Hans Mauritz som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Bo Urban som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmstierna, Magnus Carl Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Kjell Anders som är född 1951 och har titeln SuppleantSövik, Atle Hugo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorFernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.