Matfors Industriservice Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Matfors Industriservice Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Matfors Industriservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Matfors Industriservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Matfors Industriservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-05-29. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Matfors Industriservice Aktiebolag ska trivas.

Matfors Industriservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva avhjälpande och förebyggande underhålls- service inom företrädesvis massa-, pappers- och stålindustrin samt försäljning av produkter avsedda för samma målgrupp. Bolaget skall bedriva import och export av produkter inom industriservice samt utveckla egna produkter för samma ändamål och därmed fören- lig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matfors Industriservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Matfors Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Matfors Industriservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-641280.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jernkrook, Sven Olof.

De som är på något sätt har med Matfors Industriservice Aktiebolag är Jernkrook, Sven Olof som är född 1944 och har titeln VD, Jernkrook, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullbo, Jack Robert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bror Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Stellan Ragnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Matfors Industriservice Aktiebolag har 556205-1739 som sitt organisationsnummer.