Mekonomen Sundsvall Birsta AB

Västernorrlands län

Information

556201-1675 är organisationsnummer för verksamheten Mekonomen Sundsvall Birsta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekonomen Sundsvall Birsta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Mekonomen Sundsvall Birsta AB finns i.

Mekonomen Sundsvall Birsta AB har varit registrerat sedan 1979-09-06 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekonomen Sundsvall Birsta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Mekonomen Sundsvall Birsta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekonomen Sundsvall Birsta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Mekonomen Sundsvall Birsta AB så kan ni göra det på telefon genom 060-147030 eller genom brev på följande adress:
Lärlingsv. 1, 857 53, Sundsvall

Bolaget skall bedriva försäljning av bilreservdelar och biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekonomen Sundsvall Birsta AB och det är Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,