Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gesällv. 1, 857 53, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 060-525800.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag har idag 556198-3650 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olausson, Maria Paula -Olausson, Mats Gunnar är den som för stunden ansvarar för Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rekord Sport i Sundsvall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmquist, Hans Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olausson, Maria Paula som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Mats Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Niska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .