N.M Fastighetsaktiebolag

Västernorrlands län

Information

N.M Fastighetsaktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där N.M Fastighetsaktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. N.M Fastighetsaktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket N.M Fastighetsaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. N.M Fastighetsaktiebolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till N.M Fastighetsaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björneborgsg. 54, 854 62, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-171740.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är N.M Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

N.M Fastighetsaktiebolag har idag 556195-0014 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för N.M Fastighetsaktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I N.M Fastighetsaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Sten Åke som är född 1943 och har titeln VD, Löfgren, Sten Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedberg, Hjördis som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Näsström, Anna Kristine som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .