Sidsjöhallen Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Sidsjöhallen Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sidsjöhallen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sidsjöhallen Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Sidsjöhallen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sidsjöhallen Aktiebolag ska trivas.

I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, uthyrning av fastighet, köp och försäljning av fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sidsjöhallen Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sidsjöhallen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Sidsjöhallen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-619144.

Firman tecknas var för sig av -likvidatorn -likvidatorsuppleanten.

De som är på något sätt har med Sidsjöhallen Aktiebolag är Larsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Likvidator, Lovén, Jan Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln Likvidatorssuppleant, Larsson, Carl Olov Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sidsjöhallen Aktiebolag har 556180-1894 som sitt organisationsnummer.