Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556178-4413.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 060-154340 alternativt besöka eller skicka post till Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag på följande adress Thuleg. 24, 852 36, Sundsvall.

Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Västernorrlands Byggmästareförenings Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Magnusson, Lars Olof Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall att i tekniska, juridiska och ekonomiska frågor verkställa utredningar, bedriva utbildnings- och upplysningsverksamhet samt bedriva med nämnda verksamhetsformer förenlig verksamhet.