Aktiebolaget O. Westins Elektriska

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall driva affärs- och installationsrörelse inom el-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget O. Westins Elektriska vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Aktiebolaget O. Westins Elektriska ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1972-01-26 så skapades Aktiebolaget O. Westins Elektriska och bolaget är har ej F-skattsedel.

556157-2768 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Aktiebolaget O. Westins Elektriska Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget O. Westins Elektriska så går det att nå dem via telefon på 0691-10978 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget O. Westins Elektriska är Westin, Märta Stina som är född 1935 och har titeln VD, Westin, Märta Stina som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Badman, Märta Ann Katrin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .