Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556154-3710.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 060-150475 alternativt besöka eller skicka post till Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag på följande adress Storg. 24, 852 30, Sundsvall.

Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vängåvans Bok & Papper Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Olofsson Bergström, Siv Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall handla med böcker och pappersvaror samt driva därmed förenlig verksamhet.