Schedins Möbelaffär Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Schedins Möbelaffär Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Schedins Möbelaffär Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Schedins Möbelaffär Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Schedins Möbelaffär Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Schedins Möbelaffär Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Schedins Möbelaffär Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svartviksv. 13, 862 33, Kvissleby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-561971.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Schedins Möbelaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Schedins Möbelaffär Aktiebolag har idag 556151-2996 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Schedins Möbelaffär Aktiebolag

Bolaget skall driva möbelhandel, äga och förvalta aktier och värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

I Schedins Möbelaffär Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sawert, Hans Peter Georg som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sawert, Erik Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sawert, Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Revisor, Fernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.