G.A:s Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556132-8518 är organisationsnummer för bolaget G.A:s Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.A:s Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som G.A:s Åkeri Aktiebolag finns i.

G.A:s Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-02-03 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.A:s Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

G.A:s Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G.A:s Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med G.A:s Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-569110 eller genom brev på följande adress:
Klyvarv. 17, 862 33, Kvissleby

Bolaget skall driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G.A:s Åkeri Aktiebolag och det är Andersson, Rolf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingvar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulla Christina som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,