KemaNord Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

KemaNord Aktiebolag är ett företag som finns i Sundsvall. I KemaNord Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergh, Karl-Axel som är född 1948 och har titeln VD, Bergh, Karl-Axel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, de Ruiter, Gijsberth Leonard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Herrmann, Anders Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKratz, Karl Johan som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KemaNord Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KemaNord Aktiebolag på telefon 060-134033.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva tillverkning och försäljning av samt handel med kemisk-tekniska produkter, bedriva därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fastigheter samt aktier och annan lös egendom.

Idag är KemaNord Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KemaNord Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KemaNord Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och KemaNord Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KemaNord Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergh, Karl-Axel -Herrmann, Anders Henrik -Larsson, Lars Niklas -de Ruiter, Gijsberth Leonard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

KemaNord Aktiebolag har 556108-4145 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västernorrlands län.