Nordlanders Specialoptik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-05-30. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Nordlanders Specialoptik Aktiebolag ska trivas.

Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med ur och optiska artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Nordlanders Specialoptik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Nordlanders Specialoptik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-613417.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nordlanders Specialoptik Aktiebolag är Nordlander, Lars Erik Åke som är född 1951 och har titeln VD, Nordlander, Lars Erik Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Björn Erik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisor, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Nordlanders Specialoptik Aktiebolag har 556087-7820 som sitt organisationsnummer.