Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är ett Aktiebolag och skapades 1961-04-04. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri ska trivas.

Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att driva plåtslagerirörelse samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-619595.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Högberg, Ann-Kristin -Högberg, Inger Vivianne.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri är Högberg, Ann-Kristin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Inger Vivianne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Isakas, Peter Lars Gösta som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiebolaget Englunds Bleck- & Plåtslageri har 556077-9927 som sitt organisationsnummer.