Förvaltningsaktiebolaget Castor

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Förvaltningsaktiebolaget Castor är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Förvaltningsaktiebolaget Castor är ett av dem. Statusen för Förvaltningsaktiebolaget Castor är att Bolaget är aktivt.

Förvaltningsaktiebolaget Castor är ett Aktiebolag och skapades 1944-09-04. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förvaltningsaktiebolaget Castor ska trivas.

Förvaltningsaktiebolaget Castor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsulterande ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning, tillhandahålla tjänster i form av bygg, teknik,data av vad slag de må vara som efterfrågas av bolagets kunder,äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom,lämna kredit mot betryggande säkerhet i fast och lös egendom eller i form av borgen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltningsaktiebolaget Castor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Förvaltningsaktiebolaget Castor Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget Castor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-128000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Förvaltningsaktiebolaget Castor är Tamleht, Jaan Peter som är född 1953 och har titeln Extern VD, Lundstedt, Bo Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Per Wilhelm Micael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Eva Ann-Catrin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Fernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Skoglund, Lars Gösta som är född 1963 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltningsaktiebolaget Castor har 556044-2013 som sitt organisationsnummer.