Aktiebolaget N.O. Rönne

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Aktiebolaget N.O. Rönne är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget N.O. Rönne är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget N.O. Rönne är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget N.O. Rönne är ett Aktiebolag och skapades 1930-01-08. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget N.O. Rönne ska trivas.

Aktiebolaget N.O. Rönne är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agentur-, handels- och fabriksrörelse inom industriförnödenheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget N.O. Rönne är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget N.O. Rönne Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget N.O. Rönne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-646550.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget N.O. Rönne är Lundin, Eric Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Carin Maria Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gardfjäll, Jan Anders Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Redo& Vis Revision i Sundsvall AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget N.O. Rönne har 556028-5339 som sitt organisationsnummer.