Maggans Åkeri och Gräv

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Maggans Åkeri och Gräv är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maggans Åkeri och Gräv är ett av dem. Statusen för Maggans Åkeri och Gräv är att Bolaget är aktivt.

Maggans Åkeri och Gräv är ett Enskild firma och skapades 1998-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maggans Åkeri och Gräv ska trivas.

Maggans Åkeri och Gräv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Yrkesmässig trafik, gods och grävning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maggans Åkeri och Gräv är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Maggans Åkeri och Gräv och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Maggans Åkeri och Gräv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Maggans Åkeri och Gräv är Karlsson, Lena Margaretha som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maggans Åkeri och Gräv har 520310-XXXX som sitt organisationsnummer.