Kärrans Taxi

Västernorrlands län

Information

500330-XXXX är organisationsnummer för företaget Kärrans Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kärrans Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Kärrans Taxi finns i.

Kärrans Taxi har varit registrerat sedan 1995-09-19 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kärrans Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Kärrans Taxi är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Kärrans Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kärrans Taxi så kan ni göra det på telefon genom 060-557006 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Kärrans Taxi och det är Nilsson, Kerstin Ingegerd som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,