Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall

Västernorrlands län

Information

Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holma, Anders Johan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall på telefon 060-162180.

Advokatverksamhet.

Idag är Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall av bolagstypen Enskild firma.

Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall så är det följande:

Allmänna Advokatbyrån i Sundsvall har 490412-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.