Morin Sälj/Konsult

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Morin Sälj/Konsult är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Morin Sälj/Konsult är ett av dem. Statusen för Morin Sälj/Konsult är att Bolaget är aktivt.

Morin Sälj/Konsult är ett Enskild firma och skapades 2000-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Morin Sälj/Konsult ska trivas.

Morin Sälj/Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sälj- och konsultverksamhet inom media- och reklambranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Morin Sälj/Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Morin Sälj/Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Morin Sälj/Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-500260.

.

De som är på något sätt har med Morin Sälj/Konsult är Morin, Åke Sten Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Morin Sälj/Konsult har 480212-XXXX som sitt organisationsnummer.