Salong Yvonne, Eckemo

Västernorrlands län

Information

480123-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Yvonne, Eckemo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Yvonne, Eckemo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Salong Yvonne, Eckemo finns i.

Salong Yvonne, Eckemo har varit registrerat sedan 1982-10-04 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Yvonne, Eckemo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Yvonne, Eckemo är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Salong Yvonne, Eckemo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Yvonne, Eckemo så kan ni göra det på telefon genom 0691-10936 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Yvonne, Eckemo och det är Eckemo, Ingrid Elisabet Yvonne som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,