Larssons Byggnadsfirma

Västernorrlands län

Information

Larssons Byggnadsfirma hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Larssons Byggnadsfirma finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Larssons Byggnadsfirma tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Larssons Byggnadsfirma har haft sedan 1994-01-01. Larssons Byggnadsfirma har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Larssons Byggnadsfirma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6639343.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Larssons Byggnadsfirma har idag 470203-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Larssons Byggnadsfirma

Utföra byggnationer av hus samt anordna fjärrvärmeanläggningar.

I Larssons Byggnadsfirma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Börje som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .