Järkvissle Film & Media

Västernorrlands län

Information

Järkvissle Film & Media hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Järkvissle Film & Media finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Järkvissle Film & Media tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Järkvissle Film & Media har haft sedan 2003-05-15. Järkvissle Film & Media har funnits sedan och 2003-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Järkvissle Film & Media så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0692-21075.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Järkvissle Film & Media har idag 450627-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Järkvissle Film & Media

Produktion av historisk dokumentärfilm, publicering av historiskt material, föredrag- och kursverksamhet. Information om förhållanden i äldre tider i företrädesvis Medelpad.

I Järkvissle Film & Media så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Anders Erik Arne som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .