Roventur Bygg

Västernorrlands län

Information

440623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Roventur Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roventur Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Roventur Bygg finns i.

Roventur Bygg har varit registrerat sedan 1996-02-05 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Roventur Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Roventur Bygg är och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Roventur Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roventur Bygg så kan ni göra det på telefon genom 060-150990 eller genom brev på följande adress:

Reparation, ombyggnad, ventilation, nybyggnation, besiktningar samt övrig byggkonsultation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roventur Bygg och det är Andersson, Nils Bertil Roger som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,