Skogen i Skolan Lennart Sidén

Västernorrlands län

Information

Skogen i Skolan Lennart Sidén hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Skogen i Skolan Lennart Sidén finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Skogen i Skolan Lennart Sidén tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Skogen i Skolan Lennart Sidén har haft sedan 2003-05-29. Skogen i Skolan Lennart Sidén har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skogen i Skolan Lennart Sidén så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Skogen i Skolan Lennart Sidén har idag 440418-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Skogen i Skolan Lennart Sidén

Utbildning

I Skogen i Skolan Lennart Sidén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sidén, Erik Birger Lennart som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .