Energihjulet Miljöteknik S. Larsson

Västernorrlands län

Information

Energihjulet Miljöteknik S. Larsson är ett av många bolag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Energihjulet Miljöteknik S. Larsson finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Energihjulet Miljöteknik S. Larsson är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-07-13.

Energihjulet Miljöteknik S. Larsson som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-06-25. Men sedan 2001-07-13 så har Energihjulet Miljöteknik S. Larsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Energihjulet Miljöteknik S. Larsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2521445.

Sundsvall arbetar för att bolag som Energihjulet Miljöteknik S. Larsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Energihjulet Miljöteknik S. Larsson. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Konsultverksamhet i energifrågor. Hjälpa kunder att utforma husets värmesystem. Anskaffning och försäljning av rörmokeridelar såsom värmepump, ackumulator, vedpanna, solfångare, rör och kopplingar. Anskaffning och försäljning av elektriska apparater såsom elpatroner, apparatdosor, elledningar, strömbrytare, styr- och reglerutrustningar.

Firmatecknare för Energihjulet Miljöteknik S. Larsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Energihjulet Miljöteknik S. Larsson och det är följande personer, Larsson, Stig Arne som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Energihjulet Miljöteknik S. Larsson är 431102-XXXX.