X-Art

Västernorrlands län

Information

430722-XXXX är organisationsnummer för bolaget X-Art. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som X-Art är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som X-Art finns i.

X-Art har varit registrerat sedan 1997-09-19 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för X-Art så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

X-Art är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för X-Art är följande:

Vill ni komma i kontakt med X-Art så kan ni göra det på telefon genom 060-568927 eller genom brev på följande adress:

Skapande av unika bilder, konstverk, konstsömnad, musikverk och utbildningar som stimulerar individuell utveckling i kreativa processer.

Det finns olika personer som har en koppling med X-Art och det är Pettersson, John Petrus som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,