Selléns Motorverkstad

Västernorrlands län

Information

Selléns Motorverkstad hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Selléns Motorverkstad finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Selléns Motorverkstad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Selléns Motorverkstad har haft sedan 1988-01-01. Selléns Motorverkstad har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Selléns Motorverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-91209.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Selléns Motorverkstad har idag 430504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Selléns Motorverkstad

Bil- o verkstadsrörelse.

I Selléns Motorverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sellén, Bert Henrik som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .