Folkes Tapetserareverkstad

Västernorrlands län

Information

420425-XXXX är organisationsnummer för företaget Folkes Tapetserareverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Folkes Tapetserareverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Folkes Tapetserareverkstad finns i.

Folkes Tapetserareverkstad har varit registrerat sedan 1975-04-16 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Folkes Tapetserareverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Folkes Tapetserareverkstad är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Folkes Tapetserareverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Folkes Tapetserareverkstad så kan ni göra det på telefon genom 060-617525 eller genom brev på följande adress:

Tapetserareverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Folkes Tapetserareverkstad och det är Ferner, Folke Hildemar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,