Bo Bratteberg Ingenjörsfirma

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är ett av dem. Statusen för Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är att Bolaget är aktivt.

Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är ett Enskild firma och skapades 1981-06-30. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bo Bratteberg Ingenjörsfirma ska trivas.

Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet och entreprenadrörelse inom byggnadssektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bo Bratteberg Ingenjörsfirma och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Bo Bratteberg Ingenjörsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bo Bratteberg Ingenjörsfirma är Bratteberg, Bo Ingemar som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bo Bratteberg Ingenjörsfirma har 380803-XXXX som sitt organisationsnummer.