Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Åke som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Ulf Anders som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag på telefon 060-588315.

Mekanisk verkstad.

Idag är Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-06 och Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Kafo Metallisering Br Karlsson Handelsbolag har 989200-6033 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.