MXPP Sweden Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

MXPP Sweden Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som MXPP Sweden Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MXPP Sweden Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-08.

MXPP Sweden Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-01-30. Men sedan 2007-02-08 så har MXPP Sweden Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nyg. 25, 852 35, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MXPP Sweden Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8820666.

Sundsvall arbetar för att företag som MXPP Sweden Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MXPP Sweden Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall producera och sälja reklam på "digitala skyltar" samt via annan media. Företaget kommer också bedriva uthyrning och försäljning av hårdvara. Företaget skall vidare utföra konsulterings och försäljningstjänster inom kultur och media.

Firmatecknare för MXPP Sweden Handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av Per Olsson.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MXPP Sweden Handelsbolag och det är följande personer, Olsson, Per Johan Magnus som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Tillberg, Johan Kjell som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för MXPP Sweden Handelsbolag är 969724-3724.