Aliana Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Aliana Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Aliana Handelsbolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Aliana Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Aliana Handelsbolag har haft sedan 2005-10-20. Aliana Handelsbolag har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aliana Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Löransv. 26, 862 40, Njurunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6960383.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Aliana Handelsbolag har idag 969714-0987 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Aliana Handelsbolag

Säkerhetsrådgivning till företag och privatpersoner. Skribent och underhållning. Konsultuppdrag inom sociala sektorn.

I Aliana Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haglund, Astrid Annelie som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Mats Bertil som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .