Stall Höga Kusten Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Stall Höga Kusten Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Stall Höga Kusten Handelsbolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Höga Kusten Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stall Höga Kusten Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Höga Kusten Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Viktorsv. 20, 856 31, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Höga Kusten Handelsbolag har idag 969711-1590 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Einberg, Matti -Lundström, Per Staffan är den som för stunden ansvarar för Stall Höga Kusten Handelsbolag

Tränings- och tävlingsverksamhet med hästar.

I Stall Höga Kusten Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BE ER Sundsvall Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Einberg, Matti som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Hjelt, Lars Åke som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lundström, Per Staffan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Bengt Arne som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Bolagsman.