Dandick Musikproduktion Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Dandick Musikproduktion Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Dandick Musikproduktion Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dandick Musikproduktion Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Dandick Musikproduktion Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1999-03-12. Men sedan 1999-01-01 så har Dandick Musikproduktion Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lillström 144, 860 13, Stöde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dandick Musikproduktion Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-7400032.

Sundsvall arbetar för att företag som Dandick Musikproduktion Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dandick Musikproduktion Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Uthyrning och transport av musikinstrument. Produktion av kassetter, skivor och därmed förenlig verksamhet. Konstruktion och produktion av ljud och ljusutrustning samt service av dessa.

Firmatecknare för Dandick Musikproduktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Dick Sörholm ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dandick Musikproduktion Handelsbolag och det är följande personer, Sörholm, Dick Ola Emil Martin som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Sörholm, Inga-Lill som är född 1961 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Dandick Musikproduktion Handelsbolag är 969657-9532.