Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

969646-7696 är organisationsnummer för bolaget Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sundsvall som är den kommunen som Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag finns i.

Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1998-01-15 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7832100 eller genom brev på följande adress:

Äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrporten Sundsvallsfastigheter Kommanditbolag och det är Fastighetsaktiebolaget Norrporten som är född och har titeln Komplementär, Norrporten Sundsvallsfastigheter AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,