Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1996-10-10. Men sedan 1995-01-01 så har Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tunav. 17, 862 32, Kvissleby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-560633.

Sundsvall arbetar för att verksamheter som Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Försäljning av reserelaterade media och reseutrustning, samt caféverksamhet, förvaltning av fastigheter och kapital, försäljning av present- och säsongsbetonade artiklar, mediaproduktion.

Firmatecknare för Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag och det är följande personer, Alenius Hägglund, Agneta Katarina som är född 1964 och har titeln Komplementär, Alenius, Erik Gösta som är född 1935 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Baggen o Krabban Resemedia Kommanditbolag är 969616-0200.