Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sundsvall och Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-04-18. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag ska trivas.

I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation och försäljning av svetsutrustning inom industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-157152.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag är Lithén, Hans Thomas som är född 1964 och har titeln Komplementär, Lithén, Bo Anders som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .

Industricenter i Sundsvall Kommanditbolag har 969614-1952 som sitt organisationsnummer.