MACAPER Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

MACAPER Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där MACAPER Handelsbolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. MACAPER Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket MACAPER Handelsbolag har haft sedan 2006-06-03. MACAPER Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MACAPER Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alv. 29, 854 63, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-616943.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

MACAPER Handelsbolag har idag 969600-0299 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för MACAPER Handelsbolag

Handel med värdepapper samt konsultverksamhet rörande försäljning inom livsmedel.

I MACAPER Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Anna Marie Christine som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Westermark, Erica Anna Helene som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Westermark, Marcus Per Erik som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Westermark, Per Olov som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .