CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Handelsbolag som heter CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag som liknar CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1989-02-22 så har CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 2009-10-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på 060-150002.

Sjukgymnastik, paramedicinsk undersökning. Behandling, konsult, undervisning, försäljning av rehabprodukter. Städ- och vakt- mästeriuppgifter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Östman, Christer Åke som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Östman, Jenny Christina som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

CHRIS REHAB SJUKGYMNASTIK OCH IDROTTSSKADE- MOTTAGNING HANDELSBOLAG har 916589-1178 som sitt organisationsnummer.