City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster

Västernorrlands län

Information

City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster finns. I Sundsvall så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster har haft sedan 1994-01-01. City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Järnvägsg. 31, 852 37, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-158470.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster har idag 916588-2813 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster

Sjukgymnastbehandlingar samt försäljning av tillhörande hjälp- medel.

I City Praktiken Handelsbolag leg sjukgymnaster så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Stig Pentti Tapani som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Gun Anita som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .