Trellvex Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Trellvex Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Trellvex Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trellvex Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Trellvex Kommanditbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1987-10-23. Men sedan 1991-01-01 så har Trellvex Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ställverksv. 6, 942 36, Älvsbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trellvex Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6904600.

Sundsvall arbetar för att verksamheter som Trellvex Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trellvex Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Förvärva, äga och med nyttjanderätt upplåta fastigheter

Firmatecknare för Trellvex Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -556230-8212 Norrvidden Norrland AB.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trellvex Kommanditbolag och det är följande personer, Norrvidden Norrland AB som är född och har titeln Komplementär, Norrvidden Norrlandskusten AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Larsson Schedin, Jenny Christine som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Bill Magnus som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Trellvex Kommanditbolag är 916549-7430.