Clav Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Handelsbolag som heter Clav Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Clav Handelsbolag i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Clav Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1995-10-11 så har Clav Handelsbolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Clav Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Clav Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Clav Handelsbolag så kan ni göra det på 070-5205947.

Professionellt arbeta inom ljud-, ljus- och bildmedia. Bolaget fokuserar på ljudkvalitet - med vår mångåriga erfarenhet av professionell ljudutrustning, både som leverantör, installatör, distributör, uthyrare och användare. Bolaget syftar också till att skapa nytta för våra kunder genom konsultativa tjänster inom följande områden: verksamhetsutveckling kopplat till IT samt byggentreprenader och snickerier.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Norlin, Fride Axel Stefan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Norlin, Thomas Stefan som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Clav Handelsbolag har 916471-5980 som sitt organisationsnummer.