PD-SYSTEM Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

916471-4876 är organisationsnummer för företaget PD-SYSTEM Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PD-SYSTEM Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundsvall som är den kommunen som PD-SYSTEM Handelsbolag finns i.

PD-SYSTEM Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-03-29 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PD-SYSTEM Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

PD-SYSTEM Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för PD-SYSTEM Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av Sven Jonny Åslin.

Vill ni komma i kontakt med PD-SYSTEM Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 060-124130 eller genom brev på följande adress:
Bultg. 9, 853 50, Sundsvall

Försäljning och uthyrning av mikrodatorer, samt därtill hörande utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med PD-SYSTEM Handelsbolag och det är Fagerdal Invest AB som är född och har titeln Bolagsman, Åslin, Sven Jonny som är född 1958 och har titeln Bolagsman,