Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag är ett bolag som finns i Sundsvall. I Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson, Bo Folke Magnus som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Abrahamsson, Inger Kristina som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Brinkman, Johan Olof som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Modin, Linda Maria som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag på telefon 0692-10061.

Ambulansverksamhet, uthyrning av maskiner och produkter inom bygg- och anläggningsbranschen samt för fritidsbruk. Dessutom kommer vedklyvar och transportvagnar att uthyras. Vid uthyrning av bergsborr kommer även snigeldynamit att säljas i liten skala. Försäljning av fritidsprodukter i huvudsak sportfiskeprodukter.

Idag är Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Lidens ambulans & uthyrning Handelsbolag har 916471-1567 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.