SELinVEST Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

SELinVEST Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som SELinVEST Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SELinVEST Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-15.

SELinVEST Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1979-05-02. Men sedan 2006-02-15 så har SELinVEST Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Singelv. 10, 865 33, Alnö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SELinVEST Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sundsvall arbetar för att företag som SELinVEST Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SELinVEST Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Fastighetsförvaltning. Äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva byggnads- entreprenad. Konsultverksamhet inom data- och telekommunikation och detaljhandel.

Firmatecknare för SELinVEST Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SELinVEST Handelsbolag och det är följande personer, Selin, Per Jonas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Selin, Per Mårten som är född 1972 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för SELinVEST Handelsbolag är 916469-9820.