BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus

Västernorrlands län

Information

BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus finns. I Sundsvall så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus har haft sedan 1995-01-01. BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus har funnits sedan och 2004-03-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenlundsg. 12, 856 44, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-613875.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus har idag 916469-8004 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus

Handel med foto, fotoutrustning och fritidsprodukter.

I BAM Handelsbolag Brinnen Anders & Magnus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brinnen, Eric Magnus som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Brinnen, Per Anders som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .